Caring & conditioning flowers:

In general preserve flower needs little care, given proper care our products will give you many months or years of lasting beauty. Place them in a cool dry room away from bright/direct sunlight as the Colours may tend fade in time, especially if they are displayed in direct bright sunlight Most preserved plants and flowers are for indoor use. Avoid areas of very high humidity for prolonged periods . In case of bleeding/sweating * - place it in low humidity environment or do a low speed low temperature drying using hair dryer etc .Do not clean preserved flowers with water or liquid cleaning products. Regular soft brushing is the best method of cleaning.

Cách bảo quản:

Việc bảo hành về màu sắc của hoa: Để nơi khô ráo. Thoáng mát- Tránh ánh nắng trực tiếp- Tránh để hóa chất tiếp xúc với bề mặt cánh hoa.- Để xa lửa- Không để hoa tiếp xúc với nước- Không được tự vệ sinh hoa- Không được va chạm mạnh vào cánh hoa. Khi có yêu cầu, Quý khách vui lòng liên hệ chúng tôi để có thêm thông tin! 

 

Benefits of preserved flowers.

1. You can choose from our variety of colors: red, blue, orange, green, brown and more.
2. You do not need to water the flowers.
3. Since preserved flowers always look fresh there is no need dye or maintain colors. All colors they are perfect for wedding bouquets on your wedding day. Also, keep it as keepsake with your precious memories for years to come.
4. Preserved flowers don't have scent, do not attract insects which makes them perfect for a dinner table setting.
5. Preserved flowers are much lighter than fresh flowers because they don't contain water. That is another reason why brides choose preserved flowers for their wedding bouquet.
6. Preserved flowers don't have pollen which makes it the perfect gift for somebody who has allergies. 

Lợi ích của hoa tươi mãi mãi (hay còn gọi là hoa tươi bảo quản):
 
1. Có rất nhiều màu sắc để lựa chọn như : đỏ, xanh, cam, xanh lá cây, nâu và nhiều hơn nữa.
2 . Hoa tươi mãi mãi không cần phải tưới.
3 . Hoa tươi mãi mãi luôn tươi mà không cần nhuộm hay duy trì màu sắc. Với những màu sắc đó thì hoàn toàn phù hợp để tạo nên những bó hoa cưới trong ngày cưới của bạn. Ngoài ra, bạn có thể lưu giữ nó như là vật kỷ niệm quý báu của bạn trong nhiều năm tới.
4 . Hoa tươi mãi mãi không có hương thơm, không thu hút côn trùng nên rất dễ dàng dùng để trang trí trên bàn ăn của bạn.
5 . Hoa tươi mãi mãi nhẹ hơn nhiều so với hoa tươi vì chúng không chứa nước. Đó là lý do tại sao các cô dâu thường chọn hoa tươi mãi mãi làm bó hoa cưới cho họ.
6 . Hoa tươi mãi mãi không có phấn hoa nên thật sự hoàn hảo khi chọn để làm 01 món quà những ai thường hay bi dị ứng với phấn hoa.

Top

Facebook elleflora.com Zalo elleflora.com Hotline elleflora.com